Östermalm, Stockholm

Östermalm, Stockholm

Therese & Jesper

“Vi är otroligt nöjda med bröllopsbilderna som Oscar tog på vår stora dag! Vi träffade Oscar över en fika innan för att berätta om våra önskemål och hans lyhördhet och professionalitet speglas i varenda bild!
Förutom att Oscar även är en väldigt varm person som vi alla älskade att ha på plats så visade han stort engagemang både före och efter bröllopet, vi fick våra bilder redan några dagar efter bröllopet!
Vi kan varmt rekommendera Oscar till alla vi känner!”

Ingarö, Stockholm

Ingarö, Stockholm

Andrea & Mattias

“Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder! Oscar lyckades verkligen få oss att slappna och känna oss helt bekväma framför kameran. Fotograferingen var riktigt rolig och vi fick möjlighet att testa olika miljöer och positioner. Oscar är både professionell som fotograf, och varm och lättsam som person vilket märks i bilderna. Färgsättningen och närheten i bilderna är fantastisk. Tack Oscar för att du förevigade vår dag på ett så vackert vis!”

Ljusterö, Stockholm

Ljusterö, Stockholm

Madelene & Carl-Magnus

“Oscar är otroligt lätt att jobba med. Han fångade detaljerna, värmen, ögonblicken och den levande atmosfären. Med hjälp utav hans bilder har vi fått ett riktigt bra minne utav vår bröllopsdag. Vi kommer varmt rekommendera Oscar till alla vi känner.”

Se fler bilder här - Bröllopsbilder - Priser


 

Skicka mig gärna ett mail eller ring mig - 073-6523718

 
Namn *
Namn
Ert bröllopsdatum
Ert bröllopsdatum
Hur hittade ni mig?
 

© Oscar Jettman - Fotograf i Stockholm