Jettman.se

Jettman.se

Menu

Oscar Jettman

Photographer, designer & art director

oscar_kursledare

är en fotograf och webbdesigner som jobbat med många olika kunder under åren t.ex H&M, VeckoRevyn, Betsson, Betsafe, Rapunzel of Sweden, Bjurfors, Damernas Värld, Gumball 3000 mfl.
Han fotar mest mode, interiör, events och bröllop.
Han håller nu även kurser i Photoshop, InDesign och Illustrator på Medborgarskolan i Stockholm.
En intervju med honom kan ni lära här.
Hans privata fotokurser kan du läsa mer om här.

Oscar är ambassadör för Olympus i Sverige.
Han bor på Kungsholmen och har studio i Hjorthagen.

Nöjda Kunder

cross-sign

“ Oscar är otroligt lätt att jobba med. Han fångade detaljerna, värmen, ögonblicken och den levande atmosfären. Med hjälp utav hans bilder har vi fått ett riktigt bra minne utav vår bröllopsdag. Vi kommer varmt rekommendera Oscar till alla vi känner. ”
“ Vi är otroligt nöjda med bröllopsbilderna som Oscar tog på vår stora dag! Vi träffade Oscar över en fika innan för att berätta om våra önskemål och hans lyhördhet och professionalitet speglas i varenda bild! Förutom att Oscar även är en väldigt varm person som vi alla älskade att ha på plats så visade han stort engagemang både före och efter bröllopet, vi fick våra bilder redan några dagar efter bröllopet! Vi kan varmt rekommendera Oscar till alla vi känner! ”
“ Vi hittade Oscars hemsida av en slump, eller kanske var det ödet. För redan vid första planeringsmötet bjöd Oscar oss både på sin härliga öppna och varma personlighet likväl som han visade prov på sitt professionella kunnande. När väl dagen kom så gjorde han oss inte besvikna. Han förevigade inte bara vår stora dag med sina underbara bilder utan han bidrog även med sitt lugn, lyhördhet, flexibilitet och spontanitet vilket gjorde oss och våra gäster mer avslappnade framför kameran. Kontakten med Oscar har aldrig varit ett problem då han alltid varit tillgänglig, snabb och visat ett genuint engagemang för just vår dag. Vi kan varmt rekommendera Oscar och skulle utan tvekan anlita honom igen för våra största stunder i livet. ”
“ Tack Oscar, du var helt enastående! Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder. Vi var lite nervös innan bröllopsfotograferingen, men du hjälpte oss att slappna av och gjorde det till en rolig upplevelse. ”
“ Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder! Oscar lyckades verkligen få oss att slappna och känna oss helt bekväma framför kameran. Fotograferingen var riktigt rolig och vi fick möjlighet att testa olika miljöer och positioner. Oscar är både professionell som fotograf, och varm och lättsam som person vilket märks i bilderna. Färgsättningen och närheten i bilderna är fantastisk. Tack Oscar för att du förevigade vår dag på ett så vackert vis! ”
“ Vi är mycket nöjda med vårt val av fotograf till vårt bröllop. Oscar inger ett högt förtroende och vi kände oss mycket avslappnade i hans närvaro. Vi uppskattar hans framtoning och varma bemötande som starkt bidrog till att vi kunde känna oss bekväma under dagen. Bilderna från bröllopet blev jättefina och från första kontakt till överlämnande av de redigerande bilderna så har allt skötts mycket professionellt. Vårt enda bekymmer var att välja ut favoriterna av de bilder Oscar tog under dagen. Rekommenderas starkt. ”
“ Vi anlitade Oscar som bröllopsfotograf och är jättenöjda med resultatet. Oscar fick oss att koppla av och bara njuta av stunden, och det syns på bilderna. Tack för en kul session! ”
Madelene & Carl-Magnus
Madelene & Carl-Magnus
Ljusterö, Stockholm
Therese & Jesper
Therese & Jesper
Stockholm, Sverige
Malin & Peter
Malin & Peter
Kungsängen, Sverige
Yurika & Kim
Yurika & Kim
Stockholm, Sverige
Andrea & Mattias
Andrea & Mattias
Ingarö, Sverige
Johanna & Niklas
Johanna & Niklas
Kungsholmen, Stockholm
Hedvig & Fredrik
Hedvig & Fredrik
Hagaparken, Sverige

cross-sign

“ Oscar har varit en stjärna sedan start! Det är så grymt skönt att jobba med någon som tar egna intiativ och levererar precis den känslan jag vill åt trots mina luddiga beskrivningar. Han är väldigt lätt att ha att göra med, alltid flexibel, snabb och tydlig i kommunikationen. Oscar skulle aldrig slutföra en fotografering innan jag är 100% nöjd vilket jag verkligen uppskattar. Det blir samma sak varje gång bilderna ramlar in i min mailkorg... hela jag fylls av en eufori och vill likt ett litet barn springa runt och visa bilder för alla på hela kontoret! ”
“ Oscar, en av de mest professionella fotografer som vi har arbetat med. Han förstod lätt vad vi ville ha hjälp med och organiserade allt från plats till kläder och modell. Han fick fria händer och levereras exakt vad vi hade önskat och mer. Han arbetar snabbt och är mycket organiserad, så om du vill arbeta med en professionell som levererar, är Oscar mannen för jobbet! ”
“ Oscar hjälpte oss med foton för Betsson ABs nya webbsidan, och det blev verkligen jättebra. Oscar är professionell, engagerad, mångsidig och han lyssnar på kundens behov. Vi kommer definitivt att be Oscar att hjälpa oss igen. ”
“ Jag arbetade med Oscar på Betsafe och måste säga att han är ett riktigt proffs. Kolla in hans bilder från Gumball 3000 fotograferingen med Jon Olsson, Jens Byggmark och Air Wipp Challenge och du förstår varför! ”
Sofie von Krusenstierna
Sofie von Krusenstierna
Community Manager, Yepstr
Carl Sundqvist
Carl Sundqvist
CEO, Sudio
Frida Preutz
Frida Preutz
Information Manager, Betsson AB
Erik Wännström
Erik Wännström
Social Media Manager, Betsafe

Följ mig på Instagram - Jettman_Photography

  • 2014 #tbt 
Good times with @angelicablick 😊🙌🏼
.
.
.
#cold #photoshoot #fashion #style #streetstyle #portrait #stockholm #sweden
  • Grundkurs - Fototeknik:
Har du en systemkamera och känner att du vill sluta låta kamerans auto-läge bestämma hur bilden ska bli?
Läs mer på Jettman.se/fotoskola 😊📸
.
.
.
#fotoskola #fotokurs #kurs #foto #porträtt #kamera #hjälp #skola #stockholm #sweden
  • Its always fun to see your work in the store 😁🙏🏼
Dreamteam - @sudio x @rebeckagenc .
.
.
#sudio #earphones #headset #headphones #elgiganten #fashion #style #photo #jettman #stockholm #sweden
  • @stronger featuring @jossanforsberg 😎🙏🏼
What do you guys think about that location? 🙌🏼
.
.
.
#fitness #stronger #outfit #fashion #awesome #fit #fitnessgirl #fitnessmodel #fitnessmotivation #nikon #norrköping #sweden
  • @stronger featuring @faunemartin 😎🙏🏼
More will come!
Let’s look forward to a awesome year! 😊
.
.
.
#fitness #stronger #outfit #fashion #awesome #fit #fitnessgirl #fitnessmodel #fitnessmotivation #nikon #norrköping #sweden
  • Behind the scenes of the video commercial for @stronger with @faunemartin by @albinsjodin 😎🎥
.
.
.
#fitness #stronger #outfit #fashion #awesome #fit #fitnessgirl #fitnessmodel #workout #red #behindthescenes #video #norrköping #sweden
  • Ok let’s start 2019 with a shoot I did for @stronger in December featuring @faunemartin 😎🙏🏼
More will come!
Let’s look forward to a awesome year! 😊
.
.
.
#fitness #stronger #outfit #fashion #awesome #fit #fitnessgirl #fitnessmodel #norrköping #sweden
  • Happy New Year and thanks for everything! 😁🥂🍾
.
.
.
#happynewyear #2018 #instagram #year #photo #jettman #stockholm #sweden
  • My morning view 😎🙏🏼☀️
.
.
.
#sunrise #snow #christmas #allehandanära #skalmsjö #sun #snowy #winter #sweden
  • A photo experiment from 2015 and we just happend to get the northern lights in the background 😊✨
.
.
.
#christmas #godjul #winter #wonderland #winterwonderland #cabin #swedish #lowlight #olympus #olympussverige #sweden #allehandanära #northenlights #auroraborealis #night #skalmsjö