Jettman.se

Jettman.se

Menu
“ Oscar är otroligt lätt att jobba med. Han fångade detaljerna, värmen, ögonblicken och den levande atmosfären. Med hjälp utav hans bilder har vi fått ett riktigt bra minne utav vår bröllopsdag. Vi kommer varmt rekommendera Oscar till alla vi känner. ”
“ Vi är otroligt nöjda med bröllopsbilderna som Oscar tog på vår stora dag! Vi träffade Oscar över en fika innan för att berätta om våra önskemål och hans lyhördhet och professionalitet speglas i varenda bild! Förutom att Oscar även är en väldigt varm person som vi alla älskade att ha på plats så visade han stort engagemang både före och efter bröllopet, vi fick våra bilder redan några dagar efter bröllopet! Vi kan varmt rekommendera Oscar till alla vi känner! ”
“ Vi hittade Oscars hemsida av en slump, eller kanske var det ödet. För redan vid första planeringsmötet bjöd Oscar oss både på sin härliga öppna och varma personlighet likväl som han visade prov på sitt professionella kunnande. När väl dagen kom så gjorde han oss inte besvikna. Han förevigade inte bara vår stora dag med sina underbara bilder utan han bidrog även med sitt lugn, lyhördhet, flexibilitet och spontanitet vilket gjorde oss och våra gäster mer avslappnade framför kameran. Kontakten med Oscar har aldrig varit ett problem då han alltid varit tillgänglig, snabb och visat ett genuint engagemang för just vår dag. Vi kan varmt rekommendera Oscar och skulle utan tvekan anlita honom igen för våra största stunder i livet. ”
“ Tack Oscar, du var helt enastående! Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder. Vi var lite nervös innan bröllopsfotograferingen, men du hjälpte oss att slappna av och gjorde det till en rolig upplevelse. ”
“ Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder! Oscar lyckades verkligen få oss att slappna och känna oss helt bekväma framför kameran. Fotograferingen var riktigt rolig och vi fick möjlighet att testa olika miljöer och positioner. Oscar är både professionell som fotograf, och varm och lättsam som person vilket märks i bilderna. Färgsättningen och närheten i bilderna är fantastisk. Tack Oscar för att du förevigade vår dag på ett så vackert vis! ”
“ Vi är mycket nöjda med vårt val av fotograf till vårt bröllop. Oscar inger ett högt förtroende och vi kände oss mycket avslappnade i hans närvaro. Vi uppskattar hans framtoning och varma bemötande som starkt bidrog till att vi kunde känna oss bekväma under dagen. Bilderna från bröllopet blev jättefina och från första kontakt till överlämnande av de redigerande bilderna så har allt skötts mycket professionellt. Vårt enda bekymmer var att välja ut favoriterna av de bilder Oscar tog under dagen. Rekommenderas starkt. ”
“ Vi anlitade Oscar som bröllopsfotograf och är jättenöjda med resultatet. Oscar fick oss att koppla av och bara njuta av stunden, och det syns på bilderna. Tack för en kul session! ”
Madelene & Carl-Magnus
Madelene & Carl-Magnus
Ljusterö, Stockholm
Therese & Jesper
Therese & Jesper
Stockholm, Sverige
Malin & Peter
Malin & Peter
Kungsängen, Sverige
Yurika & Kim
Yurika & Kim
Stockholm, Sverige
Andrea & Mattias
Andrea & Mattias
Ingarö, Sverige
Johanna & Niklas
Johanna & Niklas
Kungsholmen, Stockholm
Hedvig & Fredrik
Hedvig & Fredrik
Hagaparken, Sverige

Bröllop Stockholm

är fantastiskt roligt och speciellt att fotografera. Det är en stor dag för er, som länge har planerats från detalj till sin helhet.
Jag vill vara där och fånga ögonblicken och ge er vackra bilder med mycket känslor i.
Här nedan hittar ni mina prispaket, beroende på hur länge ni vill ha mig där och hur många bilder ni vill ha.

Porträtt & vigsel (2 timmar) – 8.500:-
30 högupplösta retuscherade bilder.
Porträttfotografering & vigselceremonin.
Personligt planeringsmöte.
Bilder skickas till er där ni väljer era favoriter.

Halvdag (4 timmar) – 11.500:-
75 högupplösta retuscherade bilder.
Porträttfotografering, vigselceremonin & mingel.
Personligt planeringsmöte.
Bilder skickas till er där ni väljer era favoriter.

Halvdag Deluxe (6 timmar) – 15.000:- *Populär*
100 högupplösta retuscherade bilder.
Porträttfotografering, vigselceremonin, mingel
& middag.
Personligt planeringsmöte.
Bilder skickas till er där ni väljer era favoriter.

Heldag (8 timmar) – 20.000:-
150 högupplösta retuscherade bilder.
Porträttfotografering, vigselceremonin, mingel,
middag & fest.
Personligt planeringsmöte.
Bilder skickas till er där ni väljer era favoriter.

Heldag Deluxe (10 timmar) – 24.000:-
200 högupplösta retuscherade bilder.
Porträttfotografering, vigselceremonin, mingel,
middag & fest.
Personligt planeringsmöte.
Bilder skickas till er där ni väljer era favoriter.

Personligt planeringsmöte:
Innebär ett möte innan bröllopet där vi går igenom alla tider och detaljer. Ni får möjlighet att visa inspirationsbilder, ställa frågor och vi lär känna varandra. Ni får fri rådgivning, stöd och support före, under och efter bröllopet.

Villkor:
Alla priser är inklusive moms, reseersättning tillkommer 35 kr/mil utanför tullarna.
Halva beloppet betalas vid planeringsmötet. Avgiften fungerar som en deposition och garanterar ert bokade datum, resterande belopp senast på bröllopsdagen. Skulle ni önska någon extra bild utöver de som ingår i paketet kostar det 100kr per bild. Ev efterbeställningar faktureras.
Företaget innehar F-skattsedel.

Hör gärna av er så pratar vi mer!

DSC_6869